Familjeföretaget Bigjigs® Toys Ltd erbjuder ett brett sortiment av träleksaker till återförsäljare runt om i världen. Babyprodukter pussel, spel, trätågbanor, lekset, inredning är några produkter att nämna. Bigjigs® Toys uppdrag är att leverera kvalitet, säkra och prisvärda produkter som ansvarsfullt anskaffas.

Med god kunskap och expertis hos arbetsteamet har det lilla familjeföretaget vuxit och säljer produkter globalt i över 110 olika länder.

Bigjigs Toys designar sina produkter i Storbritannien och använder sig av material av högsta kvalitet, barnvänliga färger, bets och lack. Samtliga produkter kontrolleras och testas för att uppfylla leksaksdirektivet EN71 och ASTM kraven.

Bigjigs® Toys Ltd samarbetar med rättvisa och etiska leverantörer och använder sig av etiska produktionsfaciliteter.

Träfiluren är representant för Bigjigs Toys i Sverige, vi välkomnar nya som gamla kunder att kontakta oss.

 

Tidlo Timeless Toys

Tidlo Timeless Toys från John Crane Ltd förvärvades 2018 av Bigjigs Toys.

ZooBooKoo Lärorika tärningsspel och kubböckerZooBooKoo är ett engelsk företag vars grundare tog fram produkter som leverera en lagom dos av inlärning som är rolig och fängslande. Tärningsspel som tränar huvudräkning och kubböcker med fakta är två produkter att nämna. År 2017 förvärvade Bogjigs Toys företaget och är nu en del av deras sortiment.