Leksaksbloggen - Uppskattade träpussel i ram

Leksaksbloggen - Uppskattade träpussel i ram

Välkommen till Träfilurens leksaksblogg, här kommer jag att ge dig inspiration och tips på leksaker och produkter som finns i Butik Träfilurens sortiment. 

Först ut, i leksaksbloggen, vill jag förmedla de fina och uppskattade träpusslen i ram, som jag erbjudit i butiken sen start. På bilden ser du ett 9 bitars träpussel i ram, i ljusa färger med temat Djungel. Rejäla bitar som tål att användas av barn. I träramen finns en bild på motivet, som underlättar och hjälper barnet att finna rätt plats till de nio pusselbitarna. Lärorikt sätt att komma igång med att pussla. När barnets färdigheter utvecklas och klarar av det galant, så utmana barnet med att pussla direkt på bordet men låt bilden i ramen ändå vara ett hjälpmedel att se på. Detta blir ett nytt moment för barnet att öva på. Så till vilken ålder är detta lämpligt? Ja färdigheterna skiljer sig från barn till barn, men en vägledning och lämplighet på ålder är ca 2 år. På pedagogiska verksamheter, har jag erfarenhet av att barn under 2 år pusslar detta. Är det för svårt för ett barn, lägg undan det en stund och prova efter ett tag.

Träpusslet med 9 bitar finns också med andra motiv av stora fordon som brandbil, traktor och traktorgrävare. Känns pusslet med 9 bitar för enkelt, så kan ett 24 bitars pussel vara ett alternativ. Vill du se fler av butikens alla träpussel, besök online butiken.

2021-03-04 20:19