Butik Träfiluren Leksaker, Visby

Varmt välkommen in till butiken i Visby, här hittar du presenter och leksaker framförallt i trä, tyg och plåt upp till 6 år. Du hittar också ett utbud av inredningsdetaljer i trä, som t ex mobiler, barnvagnshängen och spiralfigurer. För de äldre barnen och de med barnasinnet så finns det andra roligheter. 

Söker du present till vardags, kalas, dop, födelsedagar eller leksaker som främjar barns utveckling, gör ett besök! 

Sortiment handplockas och är medvetet val av produkter som är bra för både barn och miljö. Söker du något speciellt, tveka inte att fråga oss.

Är du inte bosatt på Gotland eller har möjlighet att besöka oss, då kan du köpa träleksaker och andra produkter från Butik Träfilurens webbshop för privatpersoner. Ett klick på rutan "Shoppa Träfilurens sortiment här" och du är där.

Vi agerar som leksaksgrossist och har flera återförsäljare runt om i Sverige. Skulle du vilja veta vart man kan hitta produkter/varumärken som vi distrubuerar, kontaka oss, vi hjälper mer än gärna till med att rekomendera dig återförsäljare i vårt avlånga land.

BUTIKENS ÖPPETIDER:  Vanligtvis (under vår och höst) Torsdag - Fredag 11-17 och Lörd 11 -15 (avvikelser och andra dagar kan det vara utökade öppettider). På vår Facebook sida, är öppetiderna alltid uppdaterade! När vi har stängt går det alltid att komma i kontakt med oss via e-post eller sociala medier som Facebook och instagram.

Väl mött i Träfilurens Butik!

 


Privatperson handla från Träfilurens
butik, oavsett vart i Sverige du är bosatt.