Butik Träfiluren Leksaker, Visby

Varmt välkommen in till butiken i Visby, här hittar du framförallt leksaker i trä, tyg och plåt upp till 6 år. Du hittar också utbud av intredningsdetaljer i trä, som t ex mobiler, barnvagnshängen och spiralfigurer. För de äldre barnen och de med barnasinnet kvar andra roligheter.

Söker du present till kalas, dop, födelsedagar eller leksaker som främjar barns utveckling, gör ett besök hos oss. 

Vårt sortiment handplockas och vi väljer produkter som är bra för både barn och miljö. Söker du något speciellt, tveka inte att fråga oss.

Är du inte bosatt på Gotland eller har möjlighet att besöka oss, då kan du köpa träleksaker och andra produkter från Butik Träfilurens webbshop för privatpersoner. Ett klick på rutan "Shoppa Träfilurens sortiment här" och du är där.

Vi agerar som leksaksgrossist och har flera återförsäljare runt om i Sverige. Skulle du vilja veta vart man kan hitta produkter/varumärken som vi distrubuerar, kontaka oss, vi hjälper mer än gärna till med att rekomendera dig återförsäljare i vårt avlånga land.

BUTIKENS ÖPPETIDER: Vardagar normalt mellan 10-18, avvikelser kan förekommaLörd 11 -15. På vår Facebook sida, är öppetiderna uppdaterade! När vi har stängt går det alltid att komma i kontakt med oss per telefon, email eller via sociala medier. Mellan kl 10-15 stängda varddagar, kan man knacka på hos oss, finns vi på plats öppnar vi för dig!

Väl mött i Träfilurens Butik!

 


Privatperson handla från Träfilurens
butik, oavsett vart i Sverige du är bosatt.