KARTONGLEKSAKER ATT MONTERA, ATT MÅLA, ATT HA ROLIGT MED!

Leolandia® är tillverkare av högkvalitativa kartong leksaker, gjorda av återvunnen kartong som monteras ihop. Leksakerna är perfekt till att uppmuntra barns kreativitet, motorik och att utveckla förmågan att följa instruktioner. Det ger vuxna och barn ett tillfälle att spendera tid tillsammans. Leksakerna är både miljövänliga och återvinningsbara.
Produkterna tillverkas av finaste kvalité av korrugerad kartong och görs med hjälp av en stansmatris och en s.k. säker kniv, vilket minimerar risken för att göra sig illa på kartongen (alla externa delar har synliga vågiga kanter).

Kartongen som används består av upp till 70 % av återvunnet papper och är till 100 % hämtat från ansvarsfullt skogsbruk i Polen. Leolandia använder sig enbart av lokala och kända leverantörer.

Leolandias produkter vänder sig till barn från 3 år och uppåt. Flyplan, byggnader, fordon är modeller som återfinns i sortimentet. 

Kreativa kartong leksaker från Leolandia är en produkt som passar för leksaksbranschen, museer, presentaffärer och många flera verksamheter.

Samtliga produkter är CE märkta, därmed kontrollerade enligt leksaksdirektiven.

Modellerna levereras i en platt förpackning med kartongark, de är utskurna och trycks ut från arket, bruksanvisning med beskrivande bilder medföljer i varje förpackning. Det krävs varken sax eller lim vid monteringen av leksaken.

Kartongleksaker kan man

- montera tillsammans med en vuxen
- målas med färger
- lekas med individuellt eller tillsammans med andra
- användas som dekoration

  • Rafał Dedyński är far till två energiska pojkar. En dag bestämde sig han för att göra leksaker till sina barn och detta blev uppkomsten till Leolandia

    Rafał Dedyński är far till två energiska pojkar. En dag bestämde sig han för att göra leksaker till sina barn och detta blev uppkomsten till Leolandia

Kontakta oss på Träfiluren om du vill ha mer information om Leolandias produkter eller om du är intresserad av att bli återförsäljare.


Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.